Корчинський вийшов з підпілля: президент без АП не Президент, тому її штурм 1 грудня був виправданий — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корчинський вийшов з підпілля: президент без АП не Президент, тому її штурм 1 грудня був виправданий

2622
Штурм Адміністрації Президента 1 грудня був виправданий, оскільки навіть порожня Адміністрація є символом влади. Відповідну заяву зробив лідер “Братства” Дмитро Корчинський на своїй сторінці в Facebook.
“Держава тримається на символах. Президент без Адміністрації – бомж, а не Президент. Всі його підлеглі тоді розуміють, що треба бігти присягати новій владі. Так, як в Сербії та в багатьох інших місцях”, – заявив Корчинський. Зі слів політичного діяча, саме блокада адмінбудівель змусила владу в 2004 році піти.
“Саме блокада порожніх будівель Уряду, Адміністрації та ВР змусила владу до капітуляції в 2004 році. Отже, революція б’є не стільки по начальникам, скільки по їхнім символічним функцям, які неможливі без символічних будівель”, – написав Корчинський.
Нагадаємо, лідера організації “Братство” Дмитра Корчинського оголосили в розшук. Прокуратура звернулася до суду, щоб той оголосив його в розшук у зв’язку з наявністю інформації про те, що він перебуває за кордоном.
Як повідомлялося раніше, прокуратура міста Києва перевіряє інформацію про причетність Дмитра Корчинського до штурму Адміністрації Президента на Банковій 1 грудня цього року.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас