ПриватБанк не вводив обмежень на продаж валюти фізособам - офіційна заява — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк не вводив обмежень на продаж валюти фізособам - офіційна заява

Валюта
3240
“Жодних обмежень“ПриватБанк” не вводив, продаж валюти у відділеннях банку проводиться в рамках встановленого порядку і законодавчих норм”, – заявив в ексклюзивному коментарі Finance.UA співробітник прес-служби “ПриватБанку “ Олег Серга.
За його словами, “тимчасове лімітування продажу готівкової валюти діяло в понеділок 02.12.2013 з 8-30 до 11-00 в кількох київських відділеннях банку у зв’язку з природними труднощами інкасації відділень по причині заблоковані під’їзди до них”.
Зараз готівкова валюта розподіляється рівномірно по регіонах, виходячи з заявок відділень, наявних лімітів каси.
Нагадаємо, сьогодні ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що ПриватБанк, що входить до групи найбільших, ввів обмеження продажу готівкової іноземної валюти фізичним особам на рівні 100 доларів одному клієнту на день.
“Зараз (банком) введено обмеження на продаж інвалюти. В даний час ця цифра – 100 доларів на день. Але й для цього необхідно попередньо зв’язуватися з відділенням, замовляти валюту”, – сказав представник банку. Без попереднього замовлення валюти відділення банку можуть відмовити у продажу навіть 100 доларів на день”, – повідомлялося в новинах.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас