Арбузов спростував чутки про девальвацію гривні - "сьогодні нічого такого немає" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Арбузов спростував чутки про девальвацію гривні - "сьогодні нічого такого немає"

Валюта
2551
Якщо акції протесту на Майдані вщухнуть і ситуація в країні стабілізується, економіці України нічого не загрожує. Про це в прямому ефірі телемарафону на 5 каналі заявив перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов.
Арбузов підкреслив, що на сьогодні ситуація в економіці продовжує залишатися стабільною. Він констатував, що уряд, Нацбанк та інші державні установи продовжують працювати, незважаючи на складні умови.
“Хтось говорить, що люди почали вклади знімати, хтось говорить, що курс почав зростати. Сьогодні нічого такого немає. І зайве тому підтвердження, що уряд працює. Кабінет міністрів, Національний банк працюють у складних умовах, але працюють”, – зазначив перший віце-прем’єр.
Однак, з його слів, якщо ситуація не вщухне, а провокації триватимуть, на економіку можуть чекати небезпечні наслідки.
“Можна прокинутися і отримати подорожчання хліба, або іншу ситуацію, яка буде спровокована цими діями. Я звертався до мітингувальників і говорив, – хлопці, подумайте про те, що завтра вам треба буде годувати свої сім’ї, а сьогоднішні емоції пройдуть. А що буде завтра? Необхідно буде усвідомлювати жорстокі реалії”, – попередив Сергій Арбузов.
Він додав також, що розгін учасників Майдану, який стався в ніч з минулої п’ятниці на суботу, був, в першу чергу, не вигідний владі і уряду, зокрема.
“Потрібно розібратися, хто зробив так, щоб така ситуація сталася. Владі це було не потрібно. Це було не потрібно уряду. Це було не потрібно міністру внутрішніх справ. Це було не потрібно навіть міліції. Але це сталося. Давайте почекаємо підсумків розслідування”, – резюмував перший віце-прем’єр-міністр України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас