Безпліддя – не вирок! Перші результати безпечної терапії препаратами ALARSIN — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безпліддя – не вирок! Перші результати безпечної терапії препаратами ALARSIN

Особисті фінанси
447
В Україні народилася перша дитина, чиї батьки успішно пройшли терапію безпліддя аюрведичнимі препаратами компанії ALARSIN
Більше 3-х років парі не вдавалося зачати. Мамі було поставлено діагноз – ендокринне безпліддя. Батьки в бажанні мати дітей застосовували багато традиційних методів стимуляції вагітності: гормональна терапія, лапароскопія, чисельні інсеменації та навіть ЕКЗ. Нажаль, лікування не призвело до довгоочікуваного результату.
Та парі вдалося подолати безпліддя всього через три місяці застосування монотерапії препаратами Алоез Компаунд і Фортеж. Довгоочікувана вагітність настала природним шляхом, без додаткової гормональної стимуляції і хірургічного втручання. І одним малюком в Україні стало більше.
Що показово, за рік присутності компанії ALARSIN на українському ринку, це далеко не перший випадок вагітності, зафіксований докторами при застосуванні препаратів Алоез Компаунд і Фортеж. Препарати для підвищення фертильності (здатності до зачаття) для чоловіків і жінок займають в лінійці продукції компанії важливе місце, враховуючи, наскільки актуальна ця проблема для України.
Незабаром компанія зможе пишатися тим, що малюків, яким ці препарати допомогли з’явитися на світ, стало значно більше.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас