Нова реальність: у Лондоні відкрили біржу з торгівлі кібервалютою Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова реальність: у Лондоні відкрили біржу з торгівлі кібервалютою Bitcoin

Валюта
1649
Coinfloor, лондонська біржа з торгівлі віртуальною валютою Bitcoin, відкрила свої двері. Як повідомляє PaySpaceMagazine, заручившись інвестиційною підтримкою від Passion Capital і Taavet Hinrikus, біржа відкрита для реєстрації вже з сьогоднішнього дня, а торгові операції будуть здійснюватися з наступного тижня.
Заснована підприємцями Марком Лембіт і Амадео Пелліче, біржа дозволяє користувачам купувати і продавати валюту Bitcoin в Європі. Сайт компанії націлений не тільки на користувачів віртуальних грошей, але і на професійних трейдерів, обіцяючи їм “стратегічні центри світового класу” і “складні пакети графіків”. Крім того, складний алгоритмічний двигун округлення розрахунків мит призначений для залучення високочастотних торговців.
Представники Passion Capital заявляють, що біржа готова до запуску, маючи базу всього в декілька банківських рахунків, чого не могли собі дозволити інші гравці на ринку Bitcoin.
Біржа також підтверджує свою прихильність дотриманню безпеки та нормативного регулювання. Трейдери повинні використовувати двухфакторну аутентифікацію, а всі біткоіни зберігаються оффлайн в захищених системах зберігання, щоб перешкодити кібершахраям.
Coinfloor повністю відповідає стандарту ISO27001 і зареєстрована в програмі боротьби з відмиванням грошей. У той же час, сайт закритий для американських користувачів, оскільки для прийому платежів від американських жителів необхідна реєстрація в Казначействі США та отримання ліцензії.
Нагадаємо, що Bitcoin дозволяє своїм власникам обмінювати віртуальні грошові одиниці на реальні товари і сервіси. Біткоіни створюють самі користувачі за допомогою комп’ютерних обчислень, які користувачі системи назвали “Майнінг”, видобутком золота. Сьогодні Bitcoin коштує близько $ 119. За свою історію валюта кілька разів різко дорожчала і потім практично безконтрольно падала.
За матеріалами:
МIА Рейтер
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас