США будуть відмовляти у візах чиновникам, причетним до порушень прав людини - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США будуть відмовляти у візах чиновникам, причетним до порушень прав людини - ЗМІ

Світ
256
Заступник керівника Бюро з питань демократії, прав людини та праці Державного департаменту США Томас Мелія заявив, що США можуть відмовляти у видачі віз українським чиновникам у разі їх причетності до кримінальних злочинів і порушень прав людини в Україні.
“За американським законом про еміграцію, ми можемо відмовити у видачі візи, якщо ми маємо докази того, що людина задіяна у деяких кримінальних справах”, – заявив він учора, 24 жовтня, в ефірі 5 каналу, уточнивши, що “українці також у цьому списку”.
Однак на уточнююче питання, хто саме з українських чиновників фігурує в цьому списку, Мелія не відповів, інформує Українська правда.
“Ми не публікуємо ці списки, не розголошуємо їх, комусь відмовлять у візі. За умови, що вони порушували права людини, або вчинили кримінальний злочин”, – зазначив політик.
Нагадаємо, заступник керівника Бюро з питань демократії, прав людини і праці Держдепартаменту США Томас Мелія висловив сподівання, що Україна відмовиться від вибіркового правосуддя. Крім того, політик вважає, що екс-прем’єр міністр України Юлія Тимошенко повинна мати право брати участь у президентських виборах.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас