Королевська працює над механізмом стимулювання бізнесу для створення нових робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королевська працює над механізмом стимулювання бізнесу для створення нових робочих місць

Казна та Політика
397
Про це на прес-конференції сказала міністр соціальної політики Наталія Королевська. “Зараз міністерством разом зі службою зайнятості підготовлено пакет нових антикризових заходів, який складається з двох частин. Перша частина – це додаткові стимули для роботодавців для створення нових робочих місць та збереження існуючих робочих місць”, – сказала вона.
Королевська розповіла, що в даний час створено робочу групу, в якій спільно з роботодавцями та представниками банківської системи обговорюються інструменти компенсації роботодавцям для того, щоб їм було вигідніше не скорочувати людей без втрати конкурентоспроможності на ринку.
Крім того, за її словами, розробляються стимули для створення нових робочих місць у середньому бізнесі: “Ми вважаємо, що це одна з недовикористаних точок зростання в Україні”, – підкреслила Королевська.
Поряд з цим Мінсоцполітики працює над заходами щодо захисту працюючих людей.
Королевська також зазначила, що вона задоволена зниженням рівня безробіття в Україні за оцінками Міжнародної організації праці. За оцінками організації, рівень безробіття в Україні в січні-червні знизився до 7,5%.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас