ЄС вже пропонує Януковичу "частково" помилувати Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС вже пропонує Януковичу "частково" помилувати Тимошенко

Казна та Політика
1572
В якості одного з варіантів прийнятного вирішення питання екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко розглядається і “часткове помилування”. Про це в Брюсселі повідомив спостерігач від Європарламенту Олександр Кваснєвський.
При цьому Кваснєвський не став вдаватися в деталі, згадавши лише той факт, що Тимошенко вже провела в ув’язненні більше двох років зі свого семирічного терміну.
Як повідомлялося, 15 жовтня було продовжено на місяць мандат наглядової місії Європейського парламенту в складі екс-президента Європарламенту Пета Кокса та екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського, оскільки поки не була досягнута головна мета місії – звільнення Тимошенко.
Як відомо, 4 жовтня захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що екс-глава Європейського парламенту Пет Кокс і колишній президент Польщі Олександр Кваснєвський звернулися до президента України Віктора Януковича з клопотанням про помилування Юлії Тимошенко.
Юлія Тимошенко у свою чергу заявила, що місія Європарламенту передала їй офіційну пропозицію про можливий виїзд до Німеччини для лікування. Екс-прем’єр-міністр України публічно прийняла цю пропозицію, враховуючи важливість для України підписання угоди з ЄС про асоціацію.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас