П'ять загроз для України від Росії за версією Луценка, зростання продажів Roshen в Україні на 13% і готовність Азарова відмовитися від російського газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

П'ять загроз для України від Росії за версією Луценка, зростання продажів Roshen в Україні на 13% і готовність Азарова відмовитися від російського газу

Валюта
1020
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати четверга, 10 жовтня.
- Кількість заарештованих осіб в Україні зменшилося на 41%
- Продажі Roshen в Україні зросли на 13% з початку торгової війни
- Світовий ринок облігацій може втратити до $ 2,3 трлн через США
- Середня митна вартість імпортованого Україною газу у вересні 2013 року склала $ 407
- Митниця оглядає зараз тільки 3% товарів
Фінансовий аналітик Ерік Найман про те, що не розуміє людей, які міняють гривні на долари
“Я не розумію… Українці, які заробляють в гривні, потім міняють на долар, потім йдуть в магазин, знову міняють долар на гривню – втрачають один раз, втрачають два рази, ще не заробляють процентні ставки. Але це, думаю, час вже поправляє, і ось вже 13 років дуже показово, що люди нарешті привчаються заробляти в національній валюті”
“Перш за все – Росія може застосувати конфесійну зброю – православну церкву Московського патріархату. Але через велику заполітизованість вона не зможе викликати значних заворушень. Однак мати на увазі таку проблему треба”
Президент Віктор Янукович упевнений, що Україна здатна стати туристичною Меккою Європи
“Упевнений, що Україна з її унікальними природними багатствами, древньою історією, різноманітною і неповторною культурою може стати справжньою туристичною Меккою Європи”
Президент Асоціації фахівців з нерухомості Сергій Злидень про те, що ринок нерухомості в Україні так і не ожив
“У липні-серпні ми спостерігали деякий сплеск за кількістю проведених угод. Але вже у вересні, всупереч очікуванням, що із закінченням відпусток і появою ділової активності оживе і ринок нерухомості, цього не сталося. На данний момент також не спостерігається практично ніякої активності”
“При такій ціні на газ ми скорочували і будемо скорочувати (споживання імпорту газу), а в перспективі, і це не порожні слова, Україна взагалі відмовиться від закупівель газу за такою ціною… Ну найближчі десять років – це навіть багато. Якщо Росія вважає, що ми чимось його (контракт – ред.) порушили, то нехай вона звертається до суду. І ось там ми будемо доводити, що цей контракт – нонсенс для міжнародного права, що він абсолютно абсурдний”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас