Жадібний "пенсіонер": Леннокс Льюїс зажадав $ 100 млн за бій з Володимиром Кличком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жадібний "пенсіонер": Леннокс Льюїс зажадав $ 100 млн за бій з Володимиром Кличком

Світ
1486
Легендарний боксер-суперважковаговик Леннокс Льюїс готовий повернутися на ринг і зустрітися із суперчемпіоном Володимиром Кличком. При цьому британець вимагає рекордний гонорар в історії боксу – 100 мільйонів доларів, стверджує газета The Daily Mail.
Під час відвідування британцем титульного бою між Олександром Повєткіним і Володимиром Кличко 5 жовтня в Москві промоутери пообіцяли йому 50 млн доларів за повернення на ринг. Однак 48- річний ветеран подвоїв ставку.
“Під час бою між Кличком і Повєткіним мені запропонували 50 мільйонів за повернення, – цитує Льюїса Daily Mail. – Я можу вийти на ринг вже через шість місяців, так як продовжую підтримувати форму. Але я подумав на цей рахунок і вирішив, що така сума занадто мала, щоб ризикувати званням непереможного чемпіона. Планка піднялася до 100 мільйонів”.
До слова, Володимир Кличко за бій проти Повєткіна отримав гонорар у розмірі 17 мільйонів доларів.
Леннокс уточнив, що в разі повернення волів би битися саме з молодшим братом Кличко – Володимиром, так як старшого він вже перемагав у 2003 році в Лос-Анджелесі. Українець тоді отримав важке розсічення, і бій зупинили, присудивши перемогу Льюїсу технічним нокаутом.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас