У Києві з'явиться новий ТРЦ: біля метро Лук'янівська приберуть трамвайні колії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з'явиться новий ТРЦ: біля метро Лук'янівська приберуть трамвайні колії

Казна та Політика
4473
У Києві буде проведено реконструкцію Лук’янівській площі. Через будівництво нового торгово-розважального центру біля метро Лук’янівська приберуть трамвайні колії.
Трамвайні колії приберуть і перекладуть на вулицю Бердичівську і Коперника, виїзд з вулиці Дегтярівській на Мельникова стане одностороннім.
Крім того, під вулицею Артема від Глибочицької проїзду до перетину вулиць Кравченко та Дмитрівської буде побудований двосмуговий тунель. У перспективі в цьому місці побудують тунель з вулиці Чорновола на Подільсько-Воскресенський міст.
“Правда, зараз питання про будівництво великого тунелю не стоїть. Його будемо будувати трохи пізніше, до завершення Подільсько-Воскресенського мосту. У першу чергу будуть реорганізовані перехрестя і перекладені трамвайні колії”, – повідомив виданню заступник головного архітектора Андрій Вавриш.
За його словами, реконструкцію профінансує інвестор, який будуватиме торговельно-розважальний комплекс на території трамвайного депо.
“Поява ТРЦ на Лук’янівці створить додаткові транспортні навантаження в цьому і без того завантаженому районі, тому ми поставили завдання інвестору прийняти участь у реорганізації руху тут. Причому закінчити будівництво розв’язки він повинен до моменту здачі ТРЦ”, – заявив Вавриш.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас