На президентських виборах Росія буде вставляти Януковичу палиці в колеса - ПР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На президентських виборах Росія буде вставляти Януковичу палиці в колеса - ПР

Світ
925
Народний депутат від Партії регіонів Дмитро Святаш прогнозує, що на президентських виборах 2015 року Росія буде розігрувати свою карту, щоб відтягнути голоси від Віктора Януковича.
Коментуючи намір позбавленого мандату Ігоря Маркова брати участь у президентських виборах, Святаш сказав: «Супернова політична зірка з нізвідки на політичному небосхилі менше ніж за рік до початку виборчої кампанії з’явитися просто фізично не зможе. Я не виключаю російський проект (будь то Медведчук чи Марков), який буде відтягувати голоси від існуючої влади як елемент тиску на чинного президента.
Навіть не сумніваюся, що російський вектор обов’язково буде присутній. Але скласти серйозну конкуренцію на цьому електоральному полі чинному президенту не зможе ніхто. Інша справа, що якщо це буде розраховане на десятирічну перспективу, то будь-яку довгу гру треба з чогось починати – або з парламентських виборів, або з місцевих, або з президентських.
Сьогодні так співпало, що пік протиріч України і Росії виник перед президентськими виборами. Відповідно, якщо Росія буде грати свою політичну скрипку в українській політиці, починати треба з найближчих виборів, а це президентські».
Регіонал упевнений, що Росія буде управляти цими процесами, а не хтось всередині країни буде розігрувати проросійську карту. «Особистим амбіціям в боротьбі систем не місце. Що б не говорили про Партію регіонів, це велика вибудувана система, як і інші парламентські партії. Та ж «Свобода» будує партійну систему за типом НСДП аж до формування бійцівських підрозділів, таборів молодого «гітлерюгенду» і тому подібного. Кандидат, який не користується підтримкою якоїсь великої політичної сили і знаходиться поза системою, шансів не має», – зазначив Святаш.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас