Телеканал РФ намалював "апокаліпсис" - після підписання договору України з ЄC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Телеканал РФ намалював "апокаліпсис" - після підписання договору України з ЄC

Світ
8787
Російський телеканал Россія1 показав ролик Евтаназія по-українськи за участю Дмитра Кисельова, який описує “повний крах” для України у разі співпраці з Євросоюзом. При цьому РФ фігурує виключно як країна, готова “безкорисливо допомагати сусідові”.
Зокрема, ведучий розписав найнегативніші перспективи для української сторони, представивши країну як таку, яка знаходиться на межі кризи, в яку ніхто не хоче інвестувати. Крім того, він запевняє, що українці “нічого не знають про справжню ситуацію, так як летять в лайнері, який зірвався у прірву, під звуки німецького гімну Євросоюзу”.
Кисельов розповідає в сюжеті, що насправді в Україні справи йдуть дуже погано. Примітно, що журналісти демонструють відзнятий матеріал з села в Луганській області, де беруть коментар у невідомого літнього чоловіка у кепці Янукович. Вибір 2010, який ностальгує за СРСР. Ведучий лякає українців соціальною напруженістю в країні, яка “приведе до сепаратизму”. Також Дмитро Кисельов прогнозує, що всю територію країни “засіють ріпаком, а багатий чорнозем повезуть у вагонах до Європи, як це робили німці під час війни”.
Відмову України від традиційних ринків при борзі в сюжеті називають “логікою самогубці”, натякаючи на повний економічний крах. На тлі своїх міркувань журналіст нагадує, що тільки Росія готова безкорисливо надавати свою допомогу сусідам, кажучи, що Путін допоміг Януковичу “через душевні мотиви”.
В якості експерта у програмі виступає радник Володимира Путіна Сергій Глазьєв, який зазвичай виступає з різкими заявами в бік України, відзначаючи найнегативніші перспективи країни. Гість ефіру заявляє, що головним ринком та інвестором для України є Росія, і тільки вона одна допомагає сусідській країні. Кисельов відповів йому, що саме РФ допомагає Україні гасити борг перед МВФ, а розвиток української економіки можливий тільки після приєднання до Митного Союзу.
Раніше Дмитро Кисельов не раз допускав жорсткі репліки убік влади України. “Янукович, як ошпарений, навіть не залишившись на запланований нічліг, під ранок вилетів геть. Справи у нього погані – лякають вже скрізь – і з Заходу, і зі Сходу, а можливості у Києва гідно зробити гідний вибір все менше”, – прокоментував він після візиту Президента до Москви.
Нагадаємо, 20 вересня Сергій Глазьєв заявив, що Україна може повторити шлях Івана Мазепи, продовживши євроінтеграцію. Він додав, що якщо Київ вибере Брюссель, то відносини з Москвою гарантовано будуть погіршуватися.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас