Microsoft випустила друге покоління планшетів Surface (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft випустила друге покоління планшетів Surface (ФОТО)

Технології&Авто
1408
Microsoft представила друге покоління планшетів Surface.
У покоління увійшли два пристрої – Surface Pro 2 і Surface 2. Перший апарат використовує процесор Intel на архітектурі Haswell і працює під управлінням Windows 8.1 Pro, а другий заснований на чіпі ARM і працює на базі Windows 8.1 RT.
Зовні пристрої не сильно відрізняються від апаратів попереднього покоління, але Microsoft, однак, внесла в них суттєві доопрацювання.
У Surface Pro 2 швидкість роботи процесора зросла на 20%, а продуктивність графіки – на 50%. Екран став більш точно відтворювати кольори, відзначили в компанії. Планшет, за заявою Microsoft, працює швидше, ніж 95% сучасних ноутбуків. На ньому можна редагувати відео в розширенні 6K.
Пристрій тримає заряд батареї в два з половиною рази довше, ніж перший Surface Pro. Домогтися цього вдалося за рахунок нової обкладинки-клавіатури Surface Power Cover – у неї вбудований додатковий акумулятор. Обкладинка, однак, не входить в комплект поставки; її потрібно купувати додатково.
Surface Pro 2 обзавівся док-станцією, якої не було у пристроїв першого покоління. Станція містить додаткові роз’єми: чотири порти USB, Ethernet, Mini DisplayPort, звуковий вхід і звуковий вихід. Вона дозволяє виводити картинку з планшета на зовнішній монітор з роздільною здатністю до 3840 на 2160 пікселів.
Другий апарат, Surface 2, більш легкий і тонкий, ніж його попередник Surface RT. Він буде поставлятися в корпусах чорного і сріблястого кольорів. Пристрій одержав екран Full HD, більш швидкий процесор і інтерфейс USB 3.0. Як і Surface Pro 2, планшет оснащений підставкою, яку можна зафіксувати в двох положеннях.
Microsoft випустила друге покоління планшетів Surface (ФОТО)
На Surface 2 буде встановлено пакет MS Office. Покупці апарата, до того ж, зможуть протягом року безкоштовно дзвонити по Skype на стаціонарні телефони.
Microsoft також оновила обкладинку-клавіатуру Type Cover, призначену для планшетів Surface. У новій обкладинці клавіші підсвічуються, що спрощує набір тексту в темряві. Вона на міліметр тонше, ніж перша Type Cover.
Обидва планшета надійдуть у продаж 22 жовтня. Surface Pro 2 буде поставлятися у варіантах з 64, 128, 256 і 512 гігабайтами пам’яті; ціна складе від $ 899. Surface 2 комплектується 32 і 64 гігабайтами пам’яті, він коштуватиме від $ 449.
Перше покоління Surface надійшло в продаж рівно рік тому, проте воно є для Microsoft збитковим через слабкі продажі і високі витрати на маркетинг. Microsoft вже навіть почала приймати вживані планшети Apple iPad.
В обмін покупець отримує подарунковий сертифікат з номіналом не менше $ 200, який він може витратити в магазині Microsoft Store на купівлю планшета Surface або іншого товару (хоча Microsoft в своєму оголошенні натякає саме на Surface).
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас