Міндоходів заблокувало роботу тисяч підприємств - нардеп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міндоходів заблокувало роботу тисяч підприємств - нардеп

Казна та Політика
3088
Міністерство доходів і зборів заблокувало роботу тисяч підприємств, щоб не відшкодовувати їм ПДВ, заявив сьогодні нардеп Сергій Соболєв з фракції “Батьківщина”. За його словами, це стосується як малого, так і середнього бізнесу.
“Діяльність фактично зупинена у зв’язку з тим, що неможливо в Міністерстві доходів і зборів зареєструвати податкові накладні в єдиному реєстрі. Тепер, щоб підприємство могло претендувати на своєчасну виплату податків, своєчасне відшкодування податків з держбюджету, ці підприємства повинні зареєструвати єдиний реєстраційний акт податкових накладних, але дивним чином на сьогоднішній день Міндоходів і зборів відмовляє в реєстрації. Як під копірку всім підприємствам заявляють, що у зв’язку зі зміною юридичної адреси ми не можемо зареєструвати. І таким чином ви не маєте права вести господарську діяльність. Такого не може бути в державі, щоб тисячі підприємств раптом змінили свою юридичну адресу”, – розповів він, виступаючи в парламенті.
За його словами, є десятки рішень судів, які підтвердили, що ніяких змін юридичних адрес у підприємств не було. Таким чином, робота цих підприємств блокується спеціально.
“Фактично заблокована діяльність цілих галузей економіки”, – сказав Соболєв. За його словами, “Батьківщина” вимагає звіту від міністра та інформації, з якої причини це відбувається.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас