Google названий найпривабливішим роботодавцем світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google названий найпривабливішим роботодавцем світу

Світ
768
Кращим роботодавцем світу для випускників вузів є Google. Про це свідчать результати дослідження, проведеного фірмою Universum. Google переміг як у діловій, так і в інженерній категорії.
У трійку лідерів за привабливістю для випускників, що навчалися за спеціальностями, пов’язаними з бізнесом, увійшли також аудитор EY (колишній Ernst&Young) та інвестиційний банк Goldman Sachs. Серед випускників вузів з інженерних спеціальностей друге і третє місце займають Microsoft і IBM відповідно.
У десятці в категорії бізнес найбільш значно представлені аудиторські компанії. Усі фірми «великої четвірки» – EY, KPMG, PricewaterhouseCoopers і Deloitte – знаходяться в топ-10. Крім них, там розташувалися Apple, Microsoft, Coca-Cola та Procter & Gamble.
Що стосується інженерної категорії, то там також в числі лідерів Apple, але інша частина десятки представлена іншими компаніями. Туди увійшли BMW, Sony, General Electric, Siemens і Intel.
Дослідження Universum проведено на основі опитування студентів в 12 найбільших економіках світу, включаючи США, Китай, Японію, Німеччину, Бразилію, Росію, Великобританію, Францію, Італію, Індію, Канаду та Австралію. Фірма опитала близько 200 тисяч студентів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас