Невеликий куш: Apple може продати до мільйона нових iPhone в перший день продажів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Невеликий куш: Apple може продати до мільйона нових iPhone в перший день продажів

Технології&Авто
614
Аналітики вважають, що Apple в перший день продажів зможе продати покупцям до мільйона нових iPhone. Разом з тим, фахівці не виключають того, що серед покупців новинки дійсно можуть виявитися багато людей, які раніше не могли собі дозволити цей апарат, але хотіли його мати.
У компанії Piper Jaffray вважають, що в США дебют бюджетної моделі повинен пройти порівняно рівно, а от у Японії та Китаї, де апарат теж з’явиться з 20 вересня, він може викликати інтерес користувачів.
“Думаю, що люди, які стежать за технікою, вже дізналися про цей апарат і з цікавістю чекають його появи. З точки зору технічної начинки, 5C майже ідентичний iPhone 5, але масовий споживач, на якого орієнтований iPhone 5C, як правило, не лізе в нетрі і я вважаю, що iPhone 5C може бути популярний серед масового споживача”, – пише Джен Манстер Манстер з Piper Jaffray.
В аналітичній замітці для інвесторів він нагадує про те, що традиційно Apple повідомляє, яка кількість попередніх замовлень була отримана. Так, компанія отримала 600 000 попередніх замовлень на iPhone: 4,1 млн на 4S, 2 млн на iPhone 5 за перший день продажів.
“Якби iPhone 5S були доступні для замовлення, число проданих у перший день смартфонів наблизилося б до 2 млн. Ми вважає, що Apple цілком під силу продати 1 млн смартфонів iPhone 5С і приблизно стільки ж 5S”, – відзначає аналітик.
Як раніше повідомлялося, п’ятницю, 13 вересня, Apple почала приймати передзамовлення на нові бюджетні моделі iPhone 5C в країнах першої хвилі. iPhone 5C, випущені в пластиковому корпусі і чотирьох різних кольорах, в США починає продаватися за ціною від 99 доларів з дворічним контрактом. Хоча він за великим рахунком пропонує всі ті ж функції, що випущений минулого року iPhone 5, він може стати привабливим через новизну концепції і нове кольорове оформлення.
За матеріалами:
cybersecurity.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас