Донецьку погрожують відключити вуличне освітлення за борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецьку погрожують відключити вуличне освітлення за борги

Казна та Політика
341
Донецьку погрожують відключити вуличне освітлення за борги. Про це сьогодні на прес-конференції розповів Донецький міський голова Олександр Лук’янченко.
«Перед зустріччю з вами, коли я сьогодні йшов сюди, мені подзвонили з нашої енергозберігаючої організації і кажуть: «Ви не заплатили за вуличне освітлення і ми вас відключимо, і виставимо штраф за несвоєчасну оплату. У той же час мої платіжки лежать у казначействі енну кількість часу і не оплачуються, тому я в кожному разі я, як суб’єкт, що відповідає за все місто, знаходжу шляхи вирішення цього питання», – заявив він.
Нагадаємо, у липні Лук’янченко заявив, що Державне казначейство заборгувало Донецьку більше 70 млн. гривень. Улітку влада кількох міст скаржиться на блокування коштів Держказначейством. Міста навіть започаткували акцію мирного “вибивання” грошей з казначейства.
Прем’єр-міністр Микола Азаров визнав наявність блокувань Державним казначейством коштів в низці областей України і пояснює їх складною економічною ситуацією.
У свою чергу Держказначейство відкидає усі звинувачення і заявляє, що місцева влада регіонів і міст заборгувала бюджету майже 12 млрд грн.
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас