Китайский прорив: "Богдан" залучить понад 30 українських постачальників для виробництва авто JAC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайский прорив: "Богдан" залучить понад 30 українських постачальників для виробництва авто JAC

Фондовий ринок
1718
Корпорація “Богдан “ залучить понад 30 вітчизняних постачальників комплектуючих для виробництва JAC в Черкасах. Про це йдеться в повідомленні корпорації.
Корпорація “Богдан” провела переговори і уклала угоди з постачальниками комплектуючих з України, щоб забезпечити використання вітчизняних глушників, сидінь, акумуляторних батарей, матеріалів для оббивки стелі салону, шин, коліс, стартерів та комплектуючих в автомобілях JAC. Перший етап повномасштабного виробництва автомобілів цієї марки корпорація почала в серпні на заводі в Черкасах.
Зараз також на завершальному етапі переговори з потенційними постачальниками з Російської Федерації та Білорусі.
“Вихід на ринки країн СНД, насамперед Росії, з продукцією, виготовленою в Україні, є стратегічним завданням. Тому саме з запуском автомобілів JAC в серію ми максимально локалізуємо виробництво. Таким чином, корпорація “Богдан” не тільки завантажує власне виробництво, а й надає замовлення суміжним підприємствам”, – зазначив президент корпорації “Богдан” Олег Свинарчук.
Дизайн автомобілів JAC розроблявся італійським дизайнерським бюро Pininfarina, а за результатами краш-тесту С- NCAP вони мають п’ять зірок (найвищий бал).
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас