Укрінбанк націлився на купівлю банківських відділень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрінбанк націлився на купівлю банківських відділень

Фондовий ринок
931
Укрінбанк розглядає можливість розширення регіональної мережі за рахунок купівлі відділень інших банків, повідомив голова наглядової ради (НС) банку Володимир Клименко.
“На ринку є пропозиції з продажу мережі банківських відділень, ми їх вивчаємо. Нас цікавлять універсальні відділення, які розташовані в містах з населенням понад 100 тис.” – Сказав він.
За словами глави НС, у зв’язку з розширенням регіональної мережі Укрінбанк готовий приймати на роботу ефективних менеджерів середньої ланки і кредитних фахівців.
Володимир Клименко також повідомив, що банк розширює регіональну мережу у зв’язку з планами щодо активізації кредитування малих і середніх підприємств (МСП).
“Укрінбанк вибрав кредитування МСП як один з пріоритетних напрямків діяльності. Питома вага кредитів МСП в кредитному портфелі банку становить 70%. У першому півріччі поточного року Укрінбанк збільшив портфель кредитів МСП на 15% – до 3,5 млрд і до кінця року має намір його наростити ще на 15%”, – сказав він.
Укрінбанк заснований в 1989 році. За даними банку, до числа найбільших акціонерів банку входять Володимир Клименко (9,986%) та інші фізичні особи.
Згідно з даними Нацбанку України, на 1 липня 2013 року по розміру загальних активів Укрінбанк займав 40-е місце (5,615 млрд грн) серед 175 діючих у країні банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас