Skype працює над відеодзвінками у форматі 3D — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skype працює над відеодзвінками у форматі 3D

Технології&Авто
386
Американська Microsoft в особі представників Skype-підрозділу повідомила про те, що в компанії працюють над відеодзвінками у форматі 3D.
В Skype запевняють, що з технічної точки зору вони вже давно готові до передачі 3D-зображення. Однак заковика полягає в тому, що не всі користувальницькі комп’ютери на сьогоднішній день володіють необхідним для цього функціоналом.
Це означає, що на впровадження 3D-відео в дзвінки по Skype ще піде якийсь час. У своїх коментарях щодо цього представники месенджера головним чином роблять упор на відсутність в масовому використанні 3D-камер.
З пристроями ж відтворення, як відомо, справи йдуть простіше. На ринку все частіше почали з’являтися моделі моніторів і телевізорів з функцією 3D. В Skype також розповіли, що зараз компанія готується випустити клієнтську версію Skype для Playstation 4, а також для деяких телевізорів японської Sony.
Варто нагадати, що на початку літа стало відомо про запуск іншої корисної утиліти – Video Messaging – для всіх популярних платформ (Microsoft Windows, Windows 8, Apple Mac, iPhone, iPad, Google Android і BlackBerry). Функція дозволяє відправити своєму співрозмовнику відеоповідомлення, якщо той на даний момент знаходиться не в мережі.
Ті користувачі, для яких було залишено таке повідомлення, при вході в систему Skype отримають спеціальне сповіщення і пропозицію подивитися послання.
Розмови про цю можливість в Skype почалися ще в лютому, коли компанія представила її вперше Відтоді Video Messaging перебувала в стадії тестування і пізніше побачила світ у перших числах червня цього року.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас