Депутат Європарламенту пророкує Україні інвестиційний рай — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутат Європарламенту пророкує Україні інвестиційний рай

Казна та Політика
3704
Рішення України про євроінтеграцію – не тільки її геополітичний, а й цивілізаційний вибір. Про це заявив депутат Європарламенту від Польщі Павел Залевський.
Депутат підтримав курс економічних і евроінгераціонних реформ, що реалізуються урядом, зазначивши, що Україні запропоновано набагато кращі можливості в Угоді з ЄС, на відміну від її попередників.
Павел Залевський підкреслив, що Польща свого часу теж пройшла нелегким шляхом євроінтеграції, проте Угода з Україною, яку планується підписати в листопаді поточного року, відкриває більше потенційних можливостей.
“Згідно з Угодою про асоціацію, Україна впровадить і поліпшить 60% європейських стандартів, норм законодавства. Без всякого сумніву, в довгостроковій і короткостроковій перспективі це поліпшить економічну ситуацію, буде стимулювати іноземні фірми інвестувати в Україну”, – заявив європейський політик.
Підписання Угоди про асоціацію з ЄС Павел Залевський назвав історичною подією.
“Європейський вибір Києва – це рішення про те, на яких стандартах країна будуватиме політичні та соціальні відносини. А тому це подія, яку, за своєю значимістю, можна порівняти з прийняттям християнства на Русі”, – резюмував депутат.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас