Молодий мільярдер Курченко створює "Ветек Медіа" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Молодий мільярдер Курченко створює "Ветек Медіа"

Особисті фінанси
1462
У четвер в UMH Group відбулися збори топ-менеджменту, на яких вперше був присутній новий акціонер медіахолдингу Сергій Курченко.
За інформацією джерел, на ньому було оголошено про створення компанії “Ветек Медіа” – нового напрямку діяльності холдингу “Ветек”, який належить молодому бізнесменові.
“Ветек Медіа” займатиметься медійними активами холдингу. Зокрема, нещодавнім їх найбільшим придбанням – холдингом UMH Group. Керівником компанії “Ветек Медіа” призначений Юрій Ровенський.
Юрій Ровенський – відомий фахівець з Росії. Раніше він обіймав посади генерального директора холдингу РБК, а також віце-президента Сбербанка.
Нагадаємо, що в червні стало відомо про те, що UMH Group продана 27-річному підприємцю Сергію Курченко.
Після цього в холдингу активно йдуть кадрові ротації. Спочатку пішов головний редактор Володимир Федорин. Потім публічно заявили про своє звільнення кореспондент Севгіль Мусаєва та заступник головного редактора Олександр Акименко – автори журналістського розслідування про Курченко. Учора ж стало відомо, що компанію залишає директор з розвитку інтернет-проектів Тамара Бабакова.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас