КПУ за продолжение торговой войны с РФ - товары станут гораздо дешевле — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КПУ за продолжение торговой войны с РФ - товары станут гораздо дешевле

Особисті фінанси
1638
Лідер Компартії Петро Симоненко підтримує продовження так званої “торгової війни” Росії з Україною. Про це він сказав на прес-конференції.
“Ось ця проблема, як починають її формулювати – “торгові війни з Російською Федерацією”. Ви знаєте, я навпаки зараз за те, щоб вони мали продовження, і тоді товари, які продаватимуться в Україні, стануть набагато дешевше, це вигідно для народу України. Буде дешевше продаватися, куди вони подінуться”, – сказав Симоненко.
Разом з тим політик вважає, що необхідно посилити контроль за якістю українських товарів, а в тому випадку, якщо підприємства не здатні гарантувати нормальний стан продукції, повернути їх у державну власність.
За словами Симоненка, якщо у корпорації Roshen виникли проблеми з постачанням товарів до Росії, нехай вона переорієнтовує свій імпорт до країн Європейського Союзу.
На думку депутата, такі дії були б логічними, адже власник Roshen Петро Порошенко є одним з головних прихильників євроінтеграції України.
Нагадаємо, російська митниця з 14 серпня посилила контроль за вантажами практично всіх українських експортерів. Українські компанії заявили, що це фактично заблокувало поставки товарів на російський ринок.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас