Експерти кажуть, що Єгипет можуть повністю "закрити" після 25 серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти кажуть, що Єгипет можуть повністю "закрити" після 25 серпня

Особисті фінанси
1518
Держагентство України з туризму та курортів рекомендує туроператорам тимчасово відмовитися від організації поїздок до Єгипту до поліпшення політичної обстановки в країні. Про це повідомляється на сайті відомства.
Крім того, там нагадують, що за законом туриста потрібно обов’язково попередити про можливу небезпеку під час поїздки. Експерти кажуть, що Єгипет можуть повністю “закрити” після 25 серпня.
“Якщо до нас на цьому тижні прийде людина, яка захоче їхати в Єгипет, ми не будемо її відправляти – це величезна відповідальність, в тому числі за людське життя”, – сказала Олена Петрушевич, прес-секретар одного з великих українських туроператорів.
Експерти впевнені, що так само будуть діяти й інші оператори.
“Така практика вже була два роки тому, коли під час революції в Єгипті путівки не продавалися майже два місяці. Зараз ситуація така: Єгипет дуже добре продавався, і до 25 серпня, по суті, викуплені всі чартери. Думаю, рішення повністю скасувати продаж турів якраз торкнеться вже періоду після 25 серпня – 1 вересня”, – каже Володимир Царук, директор Центру туристичної інформації.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас