У Roshen можуть почати скорочення персоналу - через скандал з РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Roshen можуть почати скорочення персоналу - через скандал з РФ

Фондовий ринок
1444
ЗАТ “Кременчуцька кондитерська фабрика” (Полтавська обл.), що входить в корпорацію Roshen, може скоротити ряд співробітників у зв’язку зі скороченням виробничих планів через заборону на експорт продукції Roshen в Російську Федерацію.
Як повідомив журналістам начальник управління економіки Кременчуцького міськвиконкому Микола Здойма, в серпні підприємство скоротило план виробництва на 25%.
“Якщо ситуація не зміниться, на фабриці можуть скоротити 60 осіб”, – сказав він.
Раніше про можливість оптимізації кількості персоналу повідомляло керівництво Вінницької кондитерської фабрики.
Як повідомлялося, Росспоживнагляд 29 липня поточного року ввів заборону на постачання в РФ кондитерської продукції з українських фабрик корпорації Roshen у зв’язку з її невідповідністю вимогам до якості. Йшлося про виявлення в продукції токсичної речовини – бензопірену. Українська корпорація відкинула ці звинувачення.
6 серпня російське відомство повідомило, що “основною причиною невідповідності кондитерських виробів є невиконання законодавства у сфері захисту прав споживачів (вимоги до маркування харчової продукції – невідповідність інформації про харчову цінність продукції, вказану на етикетці)”.
Корпорація Roshen, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає в себе Київську, Маріупольську (Донецька обл.), Кременчуцьку (Полтавська обл.) і дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат “Бершадьмолоко”, Літинський племзавод (обидва – Вінницька обл. ), а також Липецьку фабрику “Рошен” (РФ), Клайпедську кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonetti Choco (Угорщина).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас