У липні кияни вклали в елітне житло майже 160 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У липні кияни вклали в елітне житло майже 160 млн грн

Нерухомість
785
У липні обсяг капіталовкладень в елітну нерухомість Києва склав 159 млн 544 тис. грн. Про це повідомили в одному зі столичних агентств нерухомості.
Ріелтори зазначають, що вищевказаний обсяг вкладень на 74,6% вищий від результатів минулого місяця. В цілому, за підсумками місяця частка елітного сегмента в загальній кількості угод склала 5,6%. При цьому частка коштів, вкладених в елітні об’єкти, становить 25,6% від усіх капіталовкладень у нерухомість у липні.
Домінуючу частку в структурі ринку (90%) займають квартири. Традиційно до цієї категорії потрапили апартаменти площею від 130 кв.м в центральних районах столиці (Печерський, Шевченківський, Голосіївський).
Нагадаємо, зараз в центрі Києва будують унікальний комплекс елітного житла “Французький квартал”.
“Архітектори спроектували квартал таким чином, що будівлі будуть дещо нагадувати один з кварталів Парижа: там будуть відповідні еркери й інші нюанси. Тут будуть квартири площею і 50 кв.м, і 200 кв.м, тобто на будь-якого покупця. А найголовнішою прикрасою стане 16-метрова копія Ейфелевої вежі”, – сказав президент “Київміськбуду” Ігор Кушнір.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас