Українцям найважче отримати італійські візи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українцям найважче отримати італійські візи

Особисті фінанси
960
Італійське консульство є самим проблемним для українських туроператорів вважає президент Асоціації лідерів туристичного бізнесу України Олександр Новиковський.
“Серед проблемних країн Європи щодо отримання віз для українських туристів перше місце займає Італія. Це складне консульство з великою кількістю питань для туроператорів”, – сказав А.Новіковскій під час прес-конференції.
За словами президента АЛТУ друге і третє місце “недружніх” країн щодо видачі віз українцям займають Чехія і Великобританія. При цьому він зазначив, що Чехія останнім часом трохи спростила візовий режим і тим туристам, які вже мали принаймні 2-3 шенгенські візи консульство готове давати візи з багаторазовим в’їздом.
Максимально лояльними країнами, які частіше і з меншими труднощами видають візи українцям Олександр Новиковський назвав прилеглі до України – Польща, Угорщина, Словаччина, а також Естонія.
При цьому президент АЛТУ зазначив, що кількість відмов у шенгенських візах цього року знизилася: “Кількість відмов знизилася на 1% – з 3% до 2% в 2013 році”, – зазначив А.Новиковський.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас