1952
Неякісне м'ясо і сало заполонили українські ринки - Держветфітослужба
— Аграрний ринок
В Україні протягом нетривалого періоду зафіксовано багато випадків потрапляння неякісної продукції тваринного походження. Про це повідомили у прес-службі Держветфітослужби з посиланням на керівника відомства Володимира Горжеєва.
За його словами, в основному претензії є до тієї продукції, яка не пройшла щеплення і ветеринарні дослідження.
“Фахівці державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи, що працюють на продовольчих ринках, виявляють таку продукцію. Однак, ризик залишається, оскільки у нас в країні до цих пір немало стихійних ринків, де реалізують м’ясну продукцію без документів, що засвідчують її якість і безпеку”, – зазначив глава Держветфітослужби Володимир Горжеєв.
Нагадаємо, в асоціації “Український клуб аграрного бізнесу” повідомляли, що в першому півріччі 2013 Україна збільшила виробництво м’яса у забійній вазі на 9,3% до 1,13 млн. т. Однак, виробництво ковбас залишилося на колишньому рівні. Це означає, що українці споживають усе більше необробленого м’яса.
За матеріалами: УНН
Поділитися новиною
Також за темою
Єврокомісія вимагає від Угорщини, Словаччини та Польщі скасувати обмеження на український експорт
Польща не скасує односторонню заборону на імпорт із України чутливих агротоварів
Набула чинності нова торгова угода з ЄС
Три зони ризику: як шахраї діють на ринку українських земель
Верховна Рада ухвалила закон, що впроваджує європейську модель підтримки агросектору
Мінекономіки знову розширило перелік техніки з компенсацією 15%
