Пенсіонери довіряють Ощадбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсіонери довіряють Ощадбанку

Кредит&Депозит
172
Зростання числа пенсіонерів, які вибирають для отримання пенсії Ощадний банк України, є важливим доказом його конкурентоспроможності на жорсткому ринку банківських послуг, - стверджує голова правління Ощадбанку Анатолій Шаповалов. Для більшої переконливості своїх слів банкір навів такі факти.
Загальна статистика.
Установи Державного ощадного банку України здійснюють сьогодні виплату пенсій 1 млн. 827 тис. пенсіонерів шляхом зарахування коштів на їх поточні (пенсійні) рахунки. Це становить 12,7 % від їх загальної кількості. Крім того, банк обслуговує ще понад 500 тис. громадян з виплати грошової допомоги та різних соціальних виплат. Уже з цього видно, що Ощадний банк допомагає державі вирішувати насущні проблеми і таким чином виконує важливу соціальну роль.
Динаміка росту.
В результаті проведеної банком організаційної роботи кількість пенсіонерів, які отримують в банку пенсію з Пенсійного фонду України, за останні роки збільшилась удвічі. Найбільш активно спрацювали банківські регіональні управління в місті Києві, Миколаївській, Донецькій, Львівській областях та в Автономній Республіці Крим. Послугами Ощадного банку тут користується кожний п’ятий - шостий пенсіонер.
Популярний депозит.
У людей похилого віку великий попит має “Строковий пенсійний вклад” з привабливими умовами зберігання грошей. Загальна сума коштів, покладених пенсіонерами на цей депозит, на початок поточного року досягла 300,8 млн. грн. За січень-березень залишки на ньому зросли на 32,3 млн. грн., або на 10,7 %, і на 01.03.2003 р. становили 333 млн. грн.
Стабільна база.
Завдяки загальнонаціональному масштабу своєї діяльності (6738 тис. банківських установ) Ощадбанк і надалі надаватиме пенсіонерам такі необхідні їм послуги. Операції з відкриття поточних (пенсійних) рахунків, зарахування і виплати з них пенсій та грошової допомоги установами банку здійснюються безоплатно. Віддаючи перевагу Ощадбанку при виборі установи для отримання пенсій, пенсіонери виходять зі стабільності, надійності та доступності найбільшого в Україні державного банку.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас