У Києва немає грошей: будівництва метро на Троєщину цьогоріч не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києва немає грошей: будівництва метро на Троєщину цьогоріч не буде

Казна та Політика
1479
Неодноразово анонсований на 2013 рік початок будівництва четвертої гілки Київського метрополітену на Троєщину цьогоріч таки не відбудеться, прогнозує заступник голови КМДА Михайло Кучук.
“Хочемо перейти на гілку метро на Троєщину і почати будівництво в Подільському районі … Однак через відсутність фінансування ніяких серйозних дій у цьому році не очікується”, – говорить чиновника
За його словами, з цієї ж причини навряд чи до Дня Незалежності буде готова і станція метро “Теремки”. “Я не можу сказати, що ми встигнемо до Дня Незалежності відкрити станцію “Теремки”. Дуже хочемо, але, на жаль, не вистачає фінансування. Там роботи, і багато заборгованості вже є в бюджеті”, – поскаржився Кучук. У той же час він висловив надію, що до кінця року станцію вдасться завершити.
Також він зазначив, що відчувається брак фінансування на будівництво транспортної розв’язки на Поштовій площі.
Нагадаємо, роботи з будівництва метро на Троєщину повинні були початися на День Києва. Анонс цієї події навіть включили в офіційну програму святкування. Однак за фактом вони так і не почалися. У “Київметробуді” сподіваються, що роботи почнуться восени цього року.
Схожа ситуація склалася і з “Теремками”. Її планували відкрити в травні 2013 року, потім відкриття перенесли на День Конституції 28 червня, а потім – на День Незалежності 24 серпня
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас