У ВВІРах призупинено термінове оформлення закордонних паспортів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ВВІРах призупинено термінове оформлення закордонних паспортів

Особисті фінанси
2847
З минулого тижня у ВВІРах припинений прийом документів на оформлення термінових закордонних паспортів, які робляться в термін до 10 днів.
У прес-центрі Державної міграційної служби однозначно не можуть відповісти на це питання, так само, як і на те, чому зараз такий бум на паспорти.
«Ми хочемо попросити громадян не відкладати оформлення документів на останній момент, особливо – на літній сезон відпусток», – зазначили там. Проте джерела видання у відомстві уточнили, що зараз дійсно фактично зупинена видача «термінових» паспортів у Києві і є проблеми у великих містах.
«Ми не маємо права відмовити людині, але можемо взяти розписку, що він знає про те, що паспорт можуть зробити в більший термін. Навантаження пікове, вже в серпні все буде нормально. Це особливо спекотне літо, вперше паспорти видають не за місцем проживання, ще й, приблизно, в 1,5 рази більше, ніж минулого літа», – сказав джерело.
Наводимо тарифи за послуги «посередників»:
Через Держслужбу міграції:
784,3 грн – за 10 днів
377,15 грн – за 30 днів
Через інших посередників:
2999 грн – за один день
2100-2200 грн – за 3 дні
800-1500 грн – за 10 днів
Крім того, за даними видання, в деяких віддалених районах Києва і деяких районах області для того, щоб здати документи на закордонний паспорт, необхідно займати чергу з 5 ранку.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас