Українські літаки перевершують зарубіжні аналоги, - міністр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські літаки перевершують зарубіжні аналоги, - міністр

Казна та Політика
2306
Регіональний реактивний пасажирський літак нового покоління Ан-158 на 99 пасажирів і військово-транспортний Ан-70 не поступаються, а за багатьма характеристиками і перевершують зарубіжні аналоги. Про це заявив міністр промислової політики України Михайло Короленко, коментуючи підсумки участі України в авіасалоні “Ле Бурже-2013”, на якому наша країна представила ці дві моделі.
“Продемонстровані нами моделі літаків нічим не поступаються, а за багатьма характеристиками і перевершують зарубіжні аналоги. Українська авіація є однією з тих високотехнологічних сфер промисловості, в яких наша наукова думка знаходиться на найвищому рівні і наші розробки можуть на рівних змагатися з провідними світовими авіавиробниками”, – зазначив міністр.
“Безумовно, держава повинна зробити все, щоб допомогти нашим авіабудівникам повною мірою розкрити весь їхній потенціал. І це завдання є одним з пріоритетним для нашого уряду. Державна підтримка авіабудівної галузі передбачена Державною програмою активізації розвитку економіки”, – повідомив міністр.
Він додав, що українські авіабудівники можуть розраховувати на всебічну підтримку держави.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас