Сирійські ВПС завдали ударів по базах бойовиків на кордоні з Туреччиною: знищено понад 50 найманців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сирійські ВПС завдали ударів по базах бойовиків на кордоні з Туреччиною: знищено понад 50 найманців

Світ
656
Сирійські війська проводять сьогодні операції проти бунтівників на північ і захід від другого за величиною міста країни – Алеппо (360 км від Дамаску). Як повідомила новинна служба “Аль-Ватан”, населення надає допомогу військовим і передає їм цінні відомості про місцезнаходження збройних формувань. На основі цих даних сирійські ВПС завдали ударів по базах бойовиків у прикордонній з Туреччиною місцевості, поблизу від населеного пункту Сармід і КПП Беб-ель-Хава. В результаті знищено понад 50 терористів-найманців. Серед них, за відомостями “Аль-Ватан”, є вихідці з Чечні. Інший повітряний рейд був здійснений в районі Дер-Ізза в околицях Алеппо.
Як передає інформаційне агентство Сурія аль-Ен, сирійські військовослужбовці сьогодні вранці зайняли висоти Кфар-Хамра на захід від Алеппо і впритул підійшли до міста Анадан, яке служить одним з оплотів бойовиків. Війська просуваються від звільненої Ель-Мансури (західної околиці Алеппо) в напрямку Кфар-Даїламі. У цей район заколотники перекинули підкріплення після оголошеної мобілізації в підконтрольних їм селах на півночі країни.
Біля висот Телль-еш-Швейхна армійські спецпідрозділи зупинили сьогодні бандформування, що просочилися до Алеппо з району Маарет-ель-Артек. Бойовики потрапили також в пастку на сході міста – в Накарейне, де вбито і поранено 120 бунтівників, повідомляє Сурія аль-Ен. На південь від Алеппо в районі Сальма ліквідовано останній оплот озброєних екстремістів з угруповання “Джебхат ан-Нусра”. Військове командування оголосило про звільнення всіх селищ, розташованих на цій ділянці вздовж шосе Хама-Алеппо.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас