АБ "Брокбізнесбанк" упровадив нову депозитну програму для пенсіонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АБ "Брокбізнесбанк" упровадив нову депозитну програму для пенсіонерів

Кредит&Депозит
206
З 31 березня 2003 р. в АБ "Брокбізнесбанк", що входить у групу великих банків, буде впроваджувати нову депозитну програму "Пенсійний депозит".
Основною метою даної програми є допомога пенсіонерам і особам предпенсійного віку найбільше ефективно використовувати свої кошти, користаючись пільговими умовами програми.
Програма "Пенсійний депозит" містить у собі два депозитних внески: "Пенсіон" – внесок для пенсіонерів, і "Добробут" – внесок, що дасть можливість у майбутньому одержувати додаткові пенсійні виплати.
Основна перевага програми "Пенсійний депозит" – це підвищена процентна ставка по депозитному внеску для пенсіонерів і пільгові умови нарахування відсотків при зміні умов депозитного договору..
Програма передбачає як виплату відсотків щомісяця – як додаткову пенсію, так і нагромадження коштів на внеску за допомогою капіталізації відсотків. Можливе поповнення внеску.
Також, внесок "Пенсіон" можуть зробити не тільки самі пенсіонери, а і їхні діти чи онуки на ім'я своїх родичів-пенсіонерів. Таким чином, люди похилого віку не будуть змушені самостійно йти в банк, а зможуть попросити допомогти своїх близьких допомогти їм.
Вкладники депозиту "Пенсіон" автоматично, поза залежністю від терміну і суми внеску, стають учасниками розіграшу грошових призів. Розіграші будуть проходити два рази в рік – у липні і грудні.
АБ "Брокбізнесбанк" допоможе також подбати про пенсію заздалегідь. Банк надає можливість зробити внесок на пільгових умовах не тільки пенсіонерам, а і людям, що тільки готуються вийти на пенсію (чоловіка – з 50 років, жінки – з 45 років). Таку можливість надає внесок "Добробут" програми "Пенсійний депозит". Якщо учасник програми – вкладник депозиту "Добробут" під час дії внеску стає пенсіонером, то по своєму бажанню він може автоматично перевести свій внесок на депозит "Пенсіон" і користатися всіма пільгами цього внеску без утрати відсотків.
Учасники програми "Пенсійний депозит" можуть застрахувати свій внесок у провідних страхових компаній України, а також одержати медичну страховку на пільгових умовах.
У рамках програми "Пенсійний депозит" розробляється дисконтна система, що дозволить учасникам програми одержувати значні знижки при покупці ліків і виробів медичного призначення, у тому числі оптики, що дуже важливо для пенсіонерів і осіб, що готуються вийти на пенсію.
Довідка про банк: АБ "Брокбізнесбанк" заснований у 1991 році. Банк входить у групу "великі банки" по обсязі чистих активів. У системі АБ "БРОКБІЗНЕСБАНК" працюють 12 філій: у Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Івано-Франківську, Луганську, Луцьку, Львові, Миколаєві, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах і Білій Церкві (Київська область) і 18 відділень у 10 областях України. Протягом довгого часу банк входить у десятку самих стабільних фінансових установ. Банк має ліцензії практично на всі можливі в Україні банківські операції і надає повний комплекс послуг по конкурентноздатних тарифах.
На 01.01.2003 р.:
Активи банку склали 1 143,021 млн.грн.
Регулятивний капітал банку – 142,582 млн.грн.
Кредитний портфель – 627,728 млн.грн.
Кошти клієнтів – 796,557 млн.грн.
Прибуток – 5,538 млн. грн.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас