Проблеми Boeing з "Лайнером мрії" тривають: в Японії скасовують рейси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблеми Boeing з "Лайнером мрії" тривають: в Японії скасовують рейси

Світ
766
Внутрішній рейс лайнера Boeing 787 Dreamliner авіакомпанії All Nippon Airlines (ANA) був скасований у середу в Японії через виявлену несправність.
Літак повинен був вилетіти з префектури Ямагуті в Токіо, проте прилади показали несправність. Як з’ясувалося, перед зльотом не спрацював правий двигун авіалайнера. Задимлення при цьому не відбулося. Пасажири пересіли на наступний рейс і на рейси інших авіакомпаній.
Напередодні авіакомпанія Japan Airlines (JAL) на шість годин затримала рейс Boeing 787 “Токіо-Сінгапур” через збій у системі антиобмерзання. Раніше в понеділок японська авіакомпанія All Nippon Airlines (ANA) була змушена скасувати рейс авіалайнера Boeing 787 Dreamliner через виявлення несправності датчика тиску і температури на вході в повітрозабірник двигуна.
Таким чином, з 1 червня, коли японські авіакомпанії відновили комерційні рейси на Boeing 787 Dreamliner, це вже четвертий випадок виявлення неполадок. Перший стався вже наступного дня після відновлення польотів, коли в ході передпольотної підготовки рейсу “Токіо-Пекін” авіакомпанії Japan Airlines була виявлена несправність аварійного сенсора в батареях.
У середині січня польоти широкофюзеляжного двомоторного пасажирського літака Boeing-787 були припинені в усьому світі після того, як рейс японської компанії ANA здійснив вимушену посадку через загоряння акумуляторних батарей. Після проведення випробувальних польотів та розслідування причин Федеральне управління цивільної авіації США дозволило проведення польотів. За ним послідувало дозвіл міністерства транспорту Японії.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас