Президент Кіпру пообіцяв росіянам компенсації за втрати в банках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент Кіпру пообіцяв росіянам компенсації за втрати в банках

Кредит&Депозит
768
Уряд Кіпру зробить все, що в його силах, аби полегшити наслідки рішень Єврогрупи для росіян, «особливо в тому, що стосується компенсації частини втрат, які понесли акціонери банків, власники боргових цінних паперів і власники депозитів», заявив у суботу президент Нікос Анастасіадіс на церемонії відкриття кіпрсько-російського фестивалю.
Він проводиться вже восьмий рік поспіль російськомовною газетою «Вісник Кіпру» за підтримки посольства Росії та мерії міста Лімасол, де проживає найбільша на острові російськомовна громада.
«Звертаючись до наших російських друзів, я хочу запевнити, що повністю усвідомлюю і поділяю зрозумілу гіркоту і побоювання, викликані примусовими діями, які нав’язало моєму уряду рішення Єврогрупи, – сказав президент. – Я не можу не висловити моє задоволення і вдячність за довіру і віру, які демонструють проживаючі на острові росіяни та російське ділове співтовариство до Кіпру, його економіки і банківської системи після рішень Єврогрупи».
За словами президента, настрій росіян демонструє те, що «принцип солідарності продовжуватиме характеризувати зв’язки між двома країнами і що, всупереч необгрунтованим чуткам, поширюваним у певних колах, Кіпр і Росія збережуть взаємовигідне партнерство, у якого є велике майбутнє».
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас