КМДА оголосила надзвичайну ситуацію через загрозу зсувів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА оголосила надзвичайну ситуацію через загрозу зсувів

Казна та Політика
724
У Києві налічується вже 11 об’єктів, на яких оголошено надзвичайну ситуацію місцевого рівня у зв’язку із загрозою зсувів.
На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації територією зі статусом НС місцевого рівня оголошені також окремі ділянки схилів Дніпра від Володимирської гірки до Ландшафтного парку в Печерському районі.
Раніше КМДА привласнила такий статус, зокрема, схилам біля озера Глінка біля пров. Філатова та б-ра Дружби Народів у Печерському районі, ділянці на вул. Академіка Кащенка, 154 (Мишоловська балка) у Голосіївському районі, де подальший розвиток зсувних процесів може спричинити руйнування доріг, комунікацій, приватних будинків та інших споруд, ділянки поблизу будівель № № 22, 24, 26 на вул. Адмірала Ушакова та біля будівлі на вул. Квітки-Основ’яненка, 14 (Мишоловська балка) у Голосіївському районі, територія схилів Батиєвої гори (на розі вул. Локомотивної і Краснодонської), ділянка Батиєвої гори на розі вул. Провідникової та Радісної, територія поблизу будівлі в Навчальному пров., 7, що в Голосіївському районі.
На цих ділянках проводяться протизсувні заходи: зведення підпірних стін, монтаж дренажних систем, організація рельєфу з влаштування стійкого профілю ухилів, створення поверхневих стоків.
Нагадаємо, нещодавно в Маріїнському парку відбувся обвал, зі схилу сповзло близько 70 кубічних метрів грунту і кілька дерев середнього розміру.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас