Гриценко: "Батьківщина" згодна на Асоціацію з ЄС лише після звільнені Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гриценко: "Батьківщина" згодна на Асоціацію з ЄС лише після звільнені Тимошенко

Казна та Політика
450
Фракція “Батьківщина” прийняла рішення, суть якого зводиться до ключової вимоги: підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом можливо лише після звільнення Юлії Тимошенко.
Про таке рішення фракції, прийнятому в понеділок, написав у своєму Facebook Анатолій Гриценко.
За його словами, такої позиції повинні дотримуватися всі члени фракції – у спілкуванні з іноземними послами, представниками Євросоюзу, журналістами, під час міжнародних зустрічей, на семінарах і круглих столах.
Рішення прийнято практично одноголосно.
“Угода про асоціацію з Євросоюзом стратегічно важлива для України та українського народу на довгостроковій перспективі. Це “точка неповернення” в намірах Кремля втягнути Україну у всілякі євразійські, митні та інші союзи. Це вибір не географічний – вибір системи цінностей”, – підкреслив він.
“Це Угода не з Януковичем, а з Україною – не Янукович починав євроінтеграцію і не він її буде завершувати. Після підписання Угоди з ЄС шанси на звільнення Юлії Тимошенко збільшуються, як і збільшується шанс на зміну нинішньої влади мирним шляхом”, – також вважає Гриценко.
Він нагадав, що сама Тимошенко (як і Луценко) раніше письмово зверталася до лідерів Євросоюзу – з проханням підписати Угоду про асоціацію з Україною.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас