Меркель наобіцяла: її передвиборні обіцянки обійдуться Німеччині у 28,5 млрд євро на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Меркель наобіцяла: її передвиборні обіцянки обійдуться Німеччині у 28,5 млрд євро на рік

Казна та Політика
295
Обіцянки, які має намір дати діюча канцлер Німеччини Ангела Меркель жителям країни під час передвиборної кампанії, у разі її перемоги, обійдуться держскарбниці в 28,5 млрд євро на рік. Про це сьогодні повідомила економічна газета ФРН “Хандельсблат”.
За її інформацією, міністерство фінансів підрахувало, що тільки заявлені підвищення розміру допомоги на дитину і зміна неоподатковуваного мінімуму доходів коштуватимуть державі 7,5 млрд євро. Так, щомісячну допомогу на дитину, яка складає в даний час 184 євро, планується збільшити на 35 євро. Меркель має намір за рахунок цього кроку “підвищити рівень захисту батьків і дітей”.
Крім того, канцлер у разі переобрання планує внести зміни до пенсійної системи, зокрема, підвищити пенсію з втрати професійної працездатності і поліпшити пенсійне страхування. Всі ці заходи обійдуться в порядку 20 млрд євро. Голова уряду також пообіцяла направляти в поліпшення інфраструктури щорічно 1 млрд євро.
Парламентські вибори заплановані в Німеччині на 22 вересня. За їх підсумками буде сформований новий уряд ФРН і обраний новий канцлер.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас