Дорожні пробки обходяться світовим столицям у суму $266 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дорожні пробки обходяться світовим столицям у суму $266 млрд

Казна та Політика
199
У 30 найбільших містах світу щорічні економічні та соціальні витрати через пробки становлять $266 млрд. Такі дані надають дослідження консалтингової компанії Roland Berger.
І якщо в розвинених країнах основне завдання полягає в тому, як модернізувати і розширити занепалу інфраструктуру, то у країнах, де не особливо розвинені транспортні системи (що складаються зазвичай з автобусів), необхідно підібрати ефективні засоби переміщення мільйонів людей. Зазвичай в таких містах будують нові лінії метро і трамваїв.
Очікується, що в найближчі десять років на транспортну інфраструктуру тільки лише в країнах, що розвиваються, доведеться витратити $175 млрд. Найчастіше мова йде про будівництво більш розгалуженої мережі метро.
Очікується, що до 2050 року міське населення Землі становитиме 70% проти 50% зараз, і тоді ситуація стане патовою.
У будь-якому випадку все більше будуть затребувані послуги постачальників послуг з модернізації транспортних систем. Наприклад, технологія компанії, яка використовується в системі платного в’їзду в центр Лондона і відстеження руху автобусів через GPS, допомогла скоротити завантаженість на 37%.
Поява в останні роки різноманітних додатків для мобільних телефонів, які в режимі реального часу можуть постачати користувачів різною інформацією про способи і можливості пересування, демонструє потенціал цього напрямку розвитку. Проблема лише в тому, що, зібравши інформацію з численних джерел, необхідно грамотно її систематизувати і представити в зручному для сприйняття вигляді.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас