Азаров: вірити потрібно тільки інформації Кабміну - а не "інформаційним вибрикам" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: вірити потрібно тільки інформації Кабміну - а не "інформаційним вибрикам"

Казна та Політика
513
Прем’єр-міністр Микола Азаров закликає українців вірити винятково офіційній інформації Кабміну, а не “інформаційним вибрикам” у газетах.
Про це він сказав на засіданні уряду. За його словами, суспільство далеко не завжди правдиво інформують і постійно лякають неперевіреною інформацією, заявив він на засіданні уряду.
“Я скажу відразу з приводу всіх провокаційних “інформаційних вибриків”… Довіряти потрібно тільки офіційній інформації уряду. За цю інформацію ми несемо персональну відповідальність на відміну від того, що іноді розміщується на шпальтах газет в інформаційних матеріалах”, – сказав Азаров.
Прем’єр підкреслив, що плани і рішення уряду відкриті та обговорюються з експертами й учасниками ринку.
“Тому наші люди, коли мова йде про урядову політику, повинні орієнтуватися не на дискусії та особисті думки, тим більше на чутки і політичні провокації, а на абсолютно доступну офіційну інформацію і коментарі – на урядовому порталі, в газеті “Урядовий кур’єр”, інших офіційних джерелах”, – зазначив він.
За словами прем’єра, дії уряду завжди обговорюються, особливо коли мова йде про чутливі для людей питання.
Нагадаємо, раніше Азаров назвав “Перший національний” єдиним об’єктивним телеканалом в Україні. Крім того, прем’єр вважає, що українські засоби масової інформації мають повну свободу, часто використовуючи її для поширення неправдивої інформації.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас