Над асфальтом змилуються: до Києва обмежили в'їзд вантажних автомобілів - з 7.00 до 20.00 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Над асфальтом змилуються: до Києва обмежили в'їзд вантажних автомобілів - з 7.00 до 20.00

Казна та Політика
585
Київрада обмежила в’їзд вантажних автомобілів з дозволеною максимальною масою понад 4,5 тонни в межах столиці з 7.00 до 20.00. Автомобілі, які перевозять вантаж у міжнародному сполученні – з 10.00 до 17.00.
При цьому водії повинні мати міжнародну накладну “СМR” або книжку міжнародних дорожніх перевезень. За це рішення, внесене з голосу головою фракції “УДАР” в Київраді Олександром Клюсом, проголосувало 79 депутатів.
Рух транзитних вантажних автомобілів територією міста дозволили з 20.00 до 07.00 лише по просп. Бажана, Південному мостовому переходу через Дніпро, Столичному шосе, вул. Академіка Заболотного, площі Одеській, Великій Кільцевій дорозі, просп. Палладіна, вул. Міській, Гостомельському шоссе, Новій дорозі, просп. Мінському, площі т. Шевченка, вул. Полярній, вул. Богатирській, площі Тульській, просп. Московському, Генерала Ватутіна, площі Керченській, вул. Братиславській, просп. Броварському.
Також Київрада обмежила в’їзд в центр Києва в межах Повітрофлотського шляхопроводу-вул. Чорновола – вул. Глибочицької-Верхній (Нижній) вал – вул. Набережно-Хрещатицької-Набережного шосе-бульв Дружби Народів-площі Московської-просп Червонозоряного-просп Повітрофлотського-Повітрофлотського шляхопроводу для машин з масою понад 4,5 тонни, а також для тракторів, самохідних машин і механізмів.
Таке рішення депутати прийняли з метою поліпшити організацію дорожнього руху та його безпеки, покращити екологічний стан центральної частини міста, підвищити пропускну спроможність вулично-дорожньої мережі, а також створення належних умов діяльності у місті центральних органів державної влади, офіційних представництв іноземних держав і міжнародних організацій, установ і закладів культури, науки, освіти, охорони здоров’я і спорту.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас