Доходи від реалізації послуг зв'язку виросли на 470 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Доходи від реалізації послуг зв'язку виросли на 470 млн грн

Казна та Політика
223
Протягом I кварталу поточного року доходи від реалізації послуг зв’язку склали 12697,7 млн. грн., що на 3,8% (або на 470,5 млн. грн.) більше порівняно з I кварталом 2012 року. Про це йдеться в офіційних матеріалах Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформації.
Зокрема, доходи від надання телекомунікаційних послуг в I кварталі 2013 року порівняно з аналогічним періодом минулого року збільшилися на 3,7% і склали 11613,1 млн. грн., або 91,4% від загальної кількості доходів від надання послуг зв’язку.
Основними сегментами на ринку телекомунікаційних послуг залишаються мобільний, фіксований і широкосмуговий (комп’ютерний) зв’язок, загальна частка яких в загальних доходах від надання телекомунікаційних послуг за підсумками I кварталу 2013 р. становила 94,2%.
Нагадаємо, у Верховній Раді України зареєстровано законопроект, який дозволить стимулювати розвиток вітчизняних ІТ-компаній. За словами голови Комітету Верховної Ради з питань інформатизації та інформаційних технологій Валерія Омельченка, податкові стимули, передбачені законопроектом №2063, дозволять вивести з “тіні” українські ІТ-компанії. “Зміни до Податкового кодексу, які ми пропонуємо в законопроекті, дозволять створити привабливий бізнес-клімат в сфері ІТ і високих технологій. І тоді українські розробки і стартапи стануть цікавими як для внутрішніх інвесторів, так і для іноземних компаній”, – переконаний парламентарій.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас