Донецький генпідрядник виграв тендер на ремонт траси Київ-Одеса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецький генпідрядник виграв тендер на ремонт траси Київ-Одеса

Казна та Політика
1755
ТОВ Дорожнє будівництво Альтком, що входить в одну з найбільших в Україні фінансових груп – Альтком (Донецьк) – виграло тендер на капітальний ремонт автомобільної дороги M05 Київ-Одеса.
Як повідомляється, проект буде профінансований за рахунок коштів кредитів Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Європейського інвестиційного банку (ЄІБ).
“Фахівці компанії виконають капітальний ремонт 64 кілометрів траси. З 17 по 27 кілометри дорога має по три смуги руху в кожен бік, з 27 по 87 км – по дві смуги. У рамках ремонту будуть реконструйовані і побудовані 25 штучних споруд, у тому числі дев’ять пішохідних мостів”, – йдеться в повідомленні компанії.
На даний момент на об’єкті виконуються геодезичні роботи і готуються майданчики для мобільних асфальтобетонних заводів та іншої техніки.
Засновниками і власниками ФПГ Альтком є Олександр Тисленко та Сергій Павлічев.
Раніше Корреспондент.biz писав, що один з власників Альткому, що отримав тендер на будівництво кількох великих об’єктів під Євро-2012, провів дитинство в селищі шахти Жовтнева, звідки родом і найбагатша людина країни – Рінат Ахметов.
“М’яч у дворі вони разом не ганяли б, але, як і “всі в Донецьку”, знають один одного”, – пояснив Forbes.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас