У Запоріжжі чиновнику дали хабара квартирою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Запоріжжі чиновнику дали хабара квартирою

Казна та Політика
1125
Керівнику одного з державних підприємств Запоріжжя було повідомлено про підозру у скоєнні цілої низки кримінальних злочинів, в числі яких і отримання хабара в особливо великих розмірах. Про це повідомили в прес-службі МВС.
Державне підприємство, в числі іншого, мало на балансі нерухомість, розташовану на березі Азовського моря. Подібні “ласі шматки” практично завжди є предметом підвищеної уваги, а іноді – і відвертого криміналу. Даною державною нерухомістю і приморською землею, на якій вона розташована, зацікавився приватний підприємець. Цікавість привела його до керівника державного підприємства, з яким комерсанту швидко вдалося “знайти спільну мову”. Результатом стала угода, під час якої останній незаконно отримав право власності на колишнє державне майно, а голова державної установи став власником квартири на вул. Перемоги в м. Запоріжжя. Втім, махінаторів викрили співробітники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України в Запорізькій області.
Під час перевірок, правоохоронці з’ясували, що даний факт далеко не поодинокий в діяльності чиновника. Зараз за матеріалами, зібраними співробітниками міліції, триває низка кримінальних проваджень за ст. 368 (одержання хабара), ст. 366 (службове підроблення) та ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем). Остаточну крапку у справі нечистого на руку чиновника поставить суд.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас