Подкаст 51: Кредитні спілки мають стати кооперативними банками - інакше у них немає майбутнього — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 51: Кредитні спілки мають стати кооперативними банками - інакше у них немає майбутнього

879
Чи повинна Єврозона відмовитися від режиму жорсткої економії, наскільки перспективна іпотечна програма під 3% річних з правом викупу, а також нюанси роботи кредитних спілок в Україні – все це у свіжому випуску подкастів на FINANCE.UA.
У рубриці “Новини” ведучі обговорили ситуацію в Єврозоні – на думку ведучого Саші зараз більшість країн страждають від того, що змушені грати за правилами Німеччини, яка наразі є лідером. Також Саша висловив припущення, що нова іпотечна програма під 3% річних з правом викупу набагато вигідніша, ніж ті іпотечні програми, які існують зараз. Так, у людей з’явиться шанс з часом жити у власному житлі.
У Великій темі ведучі обговорили роботу кредитних спілок – зараз у ЗМІ ходить багато негативної інформації про їх діяльність. Так, ви почуєте думку глави правління Об’єднання кредитних спілок “Програма захисту вкладів” Івана Вишневського на рахунок того, як варто убезпечити себе від шахраїв, які називають себе кредитними спілками.
У свою чергу ведучий Саша висловив думку, що кредитні спілки не мають перспективи, тому їм варто задуматися про те, щоб перекваліфікуватися у кооперативні банки, залишивши при цьому свої характерні особливості.
В “Рахівничці” ви почуєте про нові можливі штрафи для водіїв і про те, що зараз відбувається на ринку робочих спеціальностей. Крім того, ви почуєте коментар архітектора про те, чи дійсно зараз проблема новобудов тільки в якості використовуваних матеріалів. В основному, на її думку, проблема в тому, що будівельники не якісно виконують свою роботу – вона згадала випадок, коли господар квартири зняв штукатурку на стіні, і виявив, що в стіні не вистачає цеглин біля стелі.
Хронометраж випуску:
05:25 – Новини
24:30 – Велика тема “Кредитні спілки: міфи та реальність”
50:05 – “Рахівничка”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас