У Британії нова мода - ресторани в колишніх громадських туалетах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії нова мода - ресторани в колишніх громадських туалетах

Нерухомість
3688
В Лондоні з’явилася нова ресторанна тенденція – заклади відкриваються в приміщеннях колишніх громадських туалетів.
Нещодавно в такому місці відкрився новий ресторан молодої зірки кулінарії Тома Селлерса під назвою Story. Меню з 10 страв включає в себе краба з підкопченим пореєм, ріпаком, грушею і любистком, грудинку ягняти з йогуртом з овечого молока і диким часником і яловичі щічки зі стаутом і цвітною капустою.
Ще раніше в приміщеннях громадської вбиральні вікторіанської епохи відкрився ресторан The Attendant. При цьому, на відміну від дизайнерів Story, декоратори The Attendant зберегли багато історичних артефактів. Так, наприклад, тут все ще можна побачити на стіні “сушилку” 1950-х років. А кабінки з оригінальними пісуарами Doulton&Paisley були перетворені на закутки, де відвідувачі можуть з комфортом випити.
Ще один лондонський громадський туалет був нещодавно проданий з аукціону. У приміщеннях Walham Green в Фулемі незабаром відкриється модний ресторан з терасою.
Відкривати заклади громадського харчування в туалетах не гребують не лише в Лондоні. В містечку Уесткліф-он-Сі (Westcliff-on-Sea, південне передмістя Саутенд-он-Сі, 60 кілометрів на схід від центру Лондона) ресторан Toulouse також займає будівлю приморського громадського туалету. А організація Sea Mills Community Initiative відкрила кафе в приміщеннях закинутої вбиральні в Брістолі. Нарешті, футболіст Rangers Йорг Альбертц займається ресторанним проектом в колишньому туалеті Глазго.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас