HTC запатентувала смартфон на два дисплеї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HTC запатентувала смартфон на два дисплеї

Фондовий ринок
1008
Описаний в патенті смартфон є слайдером: другий екран “виїжджає” з-під блоку з основним екраном і кнопками. Коли апарат розсунутий, два екрани зливаються в один і відображають спільну картинку.
Engadget висловлює сумнів, що апарат в найближчому майбутньому надійде у виробництво. Видання вказує, що двоекранний режим передбачає розробку спеціального програмного забезпечення, що може виявитися непосильним завданням для HTC, що зіткнулася з фінансовими труднощами.
Тайванська компанія в першому кварталі 2013 року заробила 85 мільйонів тайванських доларів (2,8 мільйона доларів США), що стало найнижчим результатом з 2004 року, коли HTC почала публікувати фінансову звітність.
Пристрої з двома екранами є і в інших компаній. Так, Kyocera і NEC пропонують смартфони, де два дисплея, зістикувавшись, утворюють великий екран, Sony випускає аналогічний планшет, а російська компанія Yota Devices розробляє апарат-моноблок, у якого екрани знаходяться на передній і задній панелях.
Корейська LG в кінці березня 2013 р. отримала патент на апарат з трьома екранами. Як і розробка HTC, пристрій є слайдером. Додаткові екрани висуваються з лівого і з правого боків основного екрана.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас