Intel планує випустити нетбук з сенсорним екраном за ціною $200 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel планує випустити нетбук з сенсорним екраном за ціною $200

Фондовий ринок
611
На квартальній звітній конференції представники Intel пообіцяли, що найближчим часом на ринку з’явиться гібрид нетбука і планшета з сенсорним екраном за ціною від $200.
Портал Cnet повідомляє про те, що чинний генеральний директор компанії Пол Отелліні заявив, що до кінця року на ринку з’являться пристрої з сенсорним екраном на базі процесорів Atom покоління Bay Trail, вартість яких буде починатися з позначки $200.
В якості операційної системи передбачається використовувати Windows 8.
Нагадаємо, що раніше в компанії вже зазначали, що не мають наміру відмовлятися від процесорів Atom і обіцяли знайти їм застосування в різних пристроях, що поєднують в собі якості ноутбука і планшета. Тоді представники Intel говорили, що ціна на подібні девайси опуститься до позначки $599.
Виходячи зі слів Отелліні, можна зробити висновок, що йдеться про пристрої, які раніше називалися нетбуками. Тепер же після переведення їх на Windows 8, оснащення сенсорним екраном і, можливо, введення інших змін у технічні характеристики вони будуть являти собою щось середнє між нетбуком в “класичному” виконанні і планшетом.
Нагадаємо, нещодавно компанія inNuevo розробила аксесуар DOCKr для iPad, який поєднує в собі функції клавіатури, підставки, кейса, а також має колонки і вбудовану батарею.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас